Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Ejeroplysninger
Adr: connecte v./ Inger Hjort, Oddervej 73, 8270 Højbjerg
CVR-nr:  3430 5315

Kontaktoplysninger:
Mail: Info@densensitiveelefant.dk
Tlf: 22 11 86 39

Dette website anvender cookies:
En Cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger, eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, tablet eller lignende, med det formål at indhente data om brugeren.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies:
Hvis du gerne vil blokere eller slette cookies har du mulighed for det på følgende url: http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website:
Det er en teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger. Derudover måler vi trafikken, så vi ved hvor mange der besøger vores site.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies:
Campaigne Monitor
Google Analytics.
Facebook.
Instagram.
Obs. https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Persondata:
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, tilmelding, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller tilmelding til vores e-mailliste. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer og e-mail.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en
forbedring af vores produkter og tjenester, samt visning af indhold. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse rettet til det korrekte, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores
brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 6 måneder efter brug. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nuværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.