Sagt om bogen

Enestående læsning – fra en umådelig renhjertet sjæl. Nøgent og ægte viser Inger vej, ind mod hjertets sandhed. Hendes ord nærer den vandrende sjæl, støtter den åndelige pilgrim; klare som Kilden de strømmer fra.

Eva Andrea, Forfatter

“Hvert menneskes liv er et eventyr skrevet af Guds finger”, sådan starter forfatteren bogen og dette citat af H.C Andersen spejler for mig de fleste af bogens refleksioner.

Forfatteren tager os med ind i en rejse mod selvforståelse og selvaccept i sin poetik og små fine novelleagtige, subjektive livsbekendelser. Vi starter med elefanten der viser sin sårbarhed og på samme tid styrke – og bliver båret igennem forskellige skriv om livets kår. Jeg finder mig specielt spejlet i afsnittet ‘Værdighed. Du behøver ikke at bevise noget – At blive født gør dig værdig til at være her’ – et stærkt manifest om eksistensberettigelse, hvilket burde være nr. 1 i alt dannelse fra vi træder ind på de første institutioner.

Jeg slubrer også afsnittene, ’At vågne’, ’Hjertets magi’ og ’Hudløs ærlig’, i mig. Stærke skriv om dramaer, tragedier og om kærlighed. Alle livsområder der skabes af meningsløsheden, friheden, isolationen og det at sige farvel. Og så handler bogen om det, at være menneske med alt hvad det indebærer.

Jeg er inspireret og vil anbefale bogen som et spejl på de eksistentielle livsvilkår, vi som menneske er givet og med det vil jeg slutte, som forfatteren starter, og henviser til senere i bogen – med en lille krølle “Hvert menneskes liv er et eventyr skrevet af Guds finger og denne finger er du som menneske bærer af’.

David BR Camacho, Stifter af Human Education Group, Aarhus

En smuk bog fyldt med sårbarhed, søgen, ærlighed, kærlighed, mod, opvågen , indsigt , refleksioner, genkendelse  berigende og meget, meget mere.  Tak – jeg tager bogen under armen på min rejse.

Inge Margrethe Sørensen, Reiki healer, Zoneterapeut og udøver af Soul Body Fusion at Reiki Healer

En sjælefuld og reflekterende dans, der leder ind i følelsesmættede rum, som kun det åbne hjerte har evne at heale. Det hjerte er Ingers. Så fin, sart og umådelig stærk en bog.

Annette Riggelsen, Coach, Healer og Intuitiv Mentor

Smukke Inger, Fra mit hjerte tusinde TAK for din fine bog, som nu er læst med et åbent hjerte .  Whau hvor har hvert eneste af dine ord og kapitler ramt mig lige i hjertekulen! Jeg er så taknemlig for at have følelsen af at være kommet meget tættere på DIG! Mærker hvor VIGTIGT det er at DU har beriget verden med denne bog! Så ægte og fin og samtidig rå og autentisk i passende doser, så også det sensitive “system” kan være med.  TAK FOR DIG! For mig er du SÅ meget SOMMERFUGL <3 

Hanne Brosbøl, Speaker, Vejleder og Underviser

Kære Inger – Tak for ordene. Jeg har slet ikke så mange ord for, hvad eller hvem jeg er, så det har været SÅ dejligt at kunne genkende mig selv i mange af dine refleksioner og din fortælling. Du rører mig, og jeg får lyst til at røre dig. Tak <3 <3 <3

Laila Nysted Therkildsen, HSEQ Manager

Kæreste Inger – tusinde tak for din dybe og skønne bog. Det har fyldt mit hjerte at læse den. Du er så ærlig og modig at udtrykke alle dine dybeste sår og overgreb på en meget poetisk måde som rammer direkte hjertet.

Helle Kofoed, Kostvejleder og homøopat