Sagt om bogen

Enestående læsning – fra en umådelig renhjertet sjæl. Nøgent og ægte viser Inger vej, ind mod hjertets sandhed. Hendes ord nærer den vandrende sjæl, støtter den åndelige pilgrim; klare som Kilden de strømmer fra.

Eva Andrea, Forfatter

 

“Hvert menneskes liv er et eventyr skrevet af Guds finger”, sådan starter forfatteren bogen og dette citat af H.C Andersen spejler for mig de fleste af bogens refleksioner.

Forfatteren tager os med ind i en rejse mod selvforståelse og selvaccept i sin poetik og små fine novelleagtige, subjektive livsbekendelser. Vi starter med elefanten der viser sin sårbarhed og på samme tid styrke – og bliver båret igennem forskellige skriv om livets kår. Jeg finder mig specielt spejlet i afsnittet ‘Værdighed. Du behøver ikke at bevise noget – At blive født gør dig værdig til at være her’ – et stærkt manifest om eksistensberettigelse, hvilket burde være nr. 1 i alt dannelse fra vi træder ind på de første institutioner.

Jeg slubrer også afsnittene, ’At vågne’, ’Hjertets magi’ og ’Hudløs ærlig’, i mig. Stærke skriv om dramaer, tragedier og om kærlighed. Alle livsområder der skabes af meningsløsheden, friheden, isolationen og det at sige farvel. Og så handler bogen om det, at være menneske med alt hvad det indebærer.

Jeg er inspireret og vil anbefale bogen som et spejl på de eksistentielle livsvilkår, vi som menneske er givet og med det vil jeg slutte, som forfatteren starter, og henviser til senere i bogen – med en lille krølle “Hvert menneskes liv er et eventyr skrevet af Guds finger og denne finger er du som menneske bærer af’.

David BR Camacho, Stifter af Human Education Group, Aarhus